Magchiel Bijsterbosch, SURF

HBO Kennisbank

HBO Kennisbank is een webportal waarmee je door publicaties en scripties van studenten en docenten van verschillende hogescholen zoekt en waarderingen en recensies kan achterlaten.

Resultaat en visie

“Ik heb met Seecr gewerkt aan de projecten LOREnet en de HBO Kennisbank. De mensen van Seecr zijn in staat ‘out of the box’ te denken en hebben een sterke drive om te komen tot het mooiste resultaat. De oplossingen worden gekenmerkt door een zekere eenvoud waaruit vakmanschap spreekt. Men bezit een heldere visie op de ontwikkeling van software, zowel ten aanzien van het ontwikkelproces als de software-architectuur. Dit zie je terug in de consistentie en samenhang van de oplossing, ook na meerdere ontwikkeliteraties.”

Buitengewoon prettig

“In de samenwerking waardeer ik vooral de korte planning- en ontwikkelcycli. Hierdoor zit je als klant kort op het resultaat en feedback kan snel worden verwerkt. De afgelopen 3 jaar heb ik buitengewoon prettig met de mensen van Seecr samengewerkt. Ik kan hen van harte aanbevelen als ontwikkelpartner.”