Jurjan-Paul Medema

"Het leuke van programmeren vind ik dat je er eindeloos nieuwe uitdagingen in kunt vinden. Daarin steken we elkaar voortdurend aan. Wat me echt voldoening geeft is om met elkaar software te ontwikkelen die aansluit bij de veranderende wensen van onze opdrachtgevers."

Techniek en samenwerking

"Als Seecr zijn we zonder meer goed in de harde techniek van code, algoritmen en modellen, met een gezonde obsessie voor robuustheid en performance. We genieten van het creatieve proces om code 'elegant' vorm te geven zodat het helder is, bondig en ‘tegen een stootje kan'."

"Maar voor alles richten we ons op mensen, hun wensen en de manier waarop zij met elkaar samenwerken. Om een ontwikkeltraject tot een succes te maken, is het noodzakelijk om voortdurend met alle betrokkenen in gesprek te blijven. Dan begrijpen we elkaar beter en worden er nieuwe inzichten geboren. Dat kan betekenen dat je halverwege van richting verandert. Maar dat is duidelijk een beter idee dan maanden aan een luchtkasteel te bouwen."

Volwassen

"Daarom ontwikkelen we in kleine iteraties die stuk voor stuk bruikbare functionaliteit opleveren. We programmeren met z’n tweeën en beginnen voor elke aanpassing, hoe klein ook, met het schrijven van de testen. Daarmee waarborgen we de kwaliteit en houden we de voortgang tastbaar. Het is een volwassen manier van software ontwikkeling. Nog steeds verrast het me hoe snel we daardoor in staat zijn om een idee uit te werken en in productie te nemen."

Contact

Jurjan-Paul Medema

+31 (0) 651 731 791

Voeg toe aan mijn adresboek