Johan Jonkers

"Kwalitatief goede software van vakmannen; dat is dat de applicatie doet wat het moet doen. Dat je software het niet een half jaar volhoudt en kuren krijgt op het moment dat je het echt gaat gebruiken. Maar ook als het niet blijkt te werken; dat je het oplost. Er zijn maar weinig bedrijven die garantie leveren zoals Seecr dat doet. Want werkt iets niet wat we gebouwd hebben? Dan lossen we het op."

Vernieuwend en een beetje impulsief

"Het is hier altijd leuk geweest. Leuk betekent voor mij; als eerste aardige collega's, maar ook vernieuwend en uitdagend werk. Er moet niet alleen maar herhaling zijn. Er wordt hier niet moeilijk gedaan over dingen. Soms is Seecr een beetje impulsief. Daardoor kom je weleens problemen tegen die je niet voorzien had. Daarentegen zorgt het er wel voor dat je vaak iets maakt en doet wat anderen niet hebben gedaan of bedacht."

Er kan zoveel meer

"Als eerste probeer je het probleem zo goed mogelijk te begrijpen. Je blijft doorvragen totdat je het snapt. Vervolgens vertaal je het probleem in oplossingen. De opdrachtgever heeft bijvoorbeeld een hoop gegevens, maar geen methode om die te doorzoeken, nou; dan maken we een kwalitatief goede zoekmachine. Zodat je krijgt wat je zoekt, en dat je ook exact krijgt hoeveel je zoekt. Veel zoekmachines die ik tegenkom zijn maar halfgoed. Ik denk dat klanten niet altijd weten wat er allemaal kan."

Contact

Johan Jonkers

+31 (0) 655 734 175

Voeg toe aan mijn adresboek