Continubeheer staat voor volledige ontzorging voor eigenaren van complexe IT-systemen. Het is niet gebaseerd op incidenten, maar op het continu en duurzaam verbeteren van het systeem. Beheer is geen kunstje, het is top-sport. Elk systeem wordt beheerd door specialisten die thuis zijn in het toepassingsdomein.

Service Level Agreement

Ons Service Level Agreement (SLA) is gericht op feilloze dienstverlening aan de eindgebruikers via betekenisvolle rapportages over de gebruikersbeleving. Wij leggen de focus op concrete, realistische meetbare kwaliteiten voor eindgebruikers.

Third Party onderdelen

Continubeheer gaat over uw eigen software, maar ook over andere third party (open source) componenten, servers en netwerken. De gehele keten meten en analyseren wij. Van processor tot netwerkverbinding, van software tot en met de realisatie in de webbrowser. Dankzij deze benadering weet u zeker dat de echte bottleneck wordt aangepakt. Wij zorgen er voor dat u uw afspraken met gebruikers na kunt komen.

Achter de schermen

Benieuwd naar wat er achter de schermen plaatsvindt? Op repository.seecr.nl kunt u de ontwikkeling volgen. Dagelijks worden hier onze eigen en third party componenten klaargemaakt voor instant installatie op verschillende platforms.

Persoonlijk account

Heeft u een persoonlijk account, dan kunt u hier inloggen. Op uw persoonlijke pagina zijn de prestaties van uw systeem en de gemaakte afspraken inzichtelijk.