Agenda

Design Research & Innovation Festival, DRIVE!

24 oktober 2019

Eindhoven, Nederland

Op het Design Research & Innovation Festival, kortweg DRIVE, delen creatieve professionals, innovatiemanagers en onderzoekers hun nieuwste R&D-inzichten. Door middel van presentaties, workshops en discussies krijgt het publiek inzicht in de groeiende kennisbasis van de creatieve industrie: van ontwerpmethoden om transities te faciliteren tot mogelijkheden van personalisering, en van digitale media tot architectuur en mode.

Format
De programmering van DRIVE 2019 geeft festivalgangers de mogelijkheid een eigen programma samen te stellen. Binnen elk blok streven we naar een mix van meerdere presentaties over onderzoek en innovatie. We zoeken sprekers met een verschillende achtergrond: bedrijven, designprofessionals en onderzoekers van zowel universiteiten als hogescholen. Het creatieve en kritische DRIVE-publiek wil graag betrokken worden bij interactieve, korte, presentaties. De voertaal is Engels.

Voorstellen indienen
Tot 15 mei kunnen voorstellen worden ingediend. Op basis van de input heeft het DRIVE-team op 15 juni de voorlopige programmering rond. Vragen? Neem dan contact op met Marijke Idema via drive@clicknl.nl.

Surf Onderwijsdagen

5 november 2019

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA 's-Hertogenbosch, Nederland

De SURF Onderwijsdagen vinden dit jaar plaats op 5 en 6 november in congrescentrum 1931 in Den Bosch. Voor meer informatie: https://www.surfonderwijsdagen.nl.

Week van het Digitaal Erfgoed

25 november - 30 november 2019

Op maandag 25 november start de Week van het Digitaal Erfgoed met een groot startevenement op een nader bekend te maken lokatie. Van 26 tot en met 30 november zijn er allerlei themabijeenkomsten door het hele land, georganiseerd door partners in het netwerk. Dit is dé gelegenheid om je te verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen, te praten over de praktijk in jouw organisatie en om zelf discussies en uitwisseling van kennis te organiseren. Zo wordt het een week voor en door het netwerk.

In de Week staat de Nationale Strategie Digitaal Erfgoed centraal: de erfgoedsector wil de maatschappelijke impact van digitaal erfgoed vergroten door het optimaal zichtbaar, bruikbaar en houdbaar te maken. Daartoe ontwikkelen we voorzieningen en delen we kennis. Het Netwerk Digitaal Erfgoed is de plek waar dat gebeurt: de ontmoetingsplaats, het “gezamenlijke lab”.

Agenda van het afgelopen jaar

Contact

Tijd voor een persoonlijke
ontmoeting met Seecr?

Neem contact op

Volg ons