‘Het belangrijkste boek’

Welk boek zou echt iedereen moeten lezen? Tijdens de ‘Verkiezing van Het Belangrijkste Boek’, een campagne die tot en met september loopt, wordt de oproep gedaan om die nieuwsgierigmakende vraag te beantwoorden. Binnenkort komt een website online, waarop iedereen zijn of haar voorkeur kan laten blijken.Screen Shot 2016-04-14 at 15.56.30

De site maakt gebruik gemaakt van de zoekfunctie van de Nationale Bibliotheek Catalogus, die door Seecr is ontwikkeld. In de NBC+ staan alle boeken van Nederland, die bekend zijn bij de Koninklijke Bibliotheek. We helpen met onze aanvullen-functie de zoeker met het vinden van zijn of haar favoriete boek.

U kunt, wat voor u qua boektitel indrukwekkend, waardevol of betekenisvol is, met anderen delen via een vrolijke interface.

Ter voorbereiding op een goede performance bij het toevoegen van een nieuw boek, hebben we onderzoek gedaan naar verschillende maten van belasting, waarbij het systeem optimaal blijft functioneren. Daardoor weten we zeker dat ons systeem stabiel en snel blijft reageren.

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.