Mijn eerste werkweek @SEECR

Altijd spannend, beginnen bij een nieuw bedrijf. Per augustus ben ik deel van het team van SEECR. Ergens starten voelt als opnieuw leren zwemmen. Als de eerste slagen op natuurijs. Is het water warm genoeg? Het ijs sterk?

Ik wind er geen doekjes om: wat ik hier zie, heb ik nog nergens meegemaakt. Op vaste momenten op de dag, in een natuurlijk ritme, wordt met stand-ups op een transparante manier onderling kennis gedeeld. Teamsgewijs werken, elkaar aanvullen en helpen is hier volkomen natuurlijk. Ik verkeer niet nabij koud of diep water, maar in een biotoop die natuurlijke groei mogelijk maakt. Behalve efficiënt en slim, komt het mij gezond en menselijk over. Ik ben reuze benieuwd hoe hier wordt gewerkt aan met code relevant maken van Big Data voor zoekers. Daar word ik vrolijk van!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.