Debian Jessie

Met enige regelmaat worden voor Debian, de Linux distributie in gebruik bij Seecr, updates uitgebracht. Eind dit jaar staat er weer een nieuwe versie klaar van Debian; Debian Jessie. Eén van de verbeteringen is een nieuwe versie van de virtualisatie software.

De verbeteringen in de virtualisatie software zijn het gevolg van continue nieuwe ontwikkelingen gedragen door de open source community. Zij zorgen ervoor dat er nieuwe features ontwikkeld worden, fouten worden opgelost en de performance optimaal blijft.

Wij zijn graag goed voorbereid. Nieuwe versies willen we graag snel en zonder problemen kunnen migreren. Daarom zijn we al gestart met de voorbereidingen. Na het afronden van deze werkzaamheden zijn we voorbereid op de nieuwe versie van Debian en zijn kwaliteit en continuïteit gewaarborgd.

Kort samengevat bestaan de voorbereidingen uit:

  • het kunnen creëren van een virtuele machine waarin de nieuwe versie van Debian wordt geinstalleerd;
  • het aanmaken van een repository zodat software pakketten snel en zonder problemen geinstalleerd kunnen worden;
  • de benodigde tooling aan te passen die onze software ontwikkeling en deployment tot een gestroomlijnd proces maken.

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.