Een nieuwe versie van Meresco (v. 4)

Meresco is de Open Source componenten library die in samenwerking met klanten is ontwikkeld door Seecr. We hebben een aantal nieuwe ideeën en upgrades bij elkaar gevoegd en opnieuw uitgebracht onder de naam Meresco 4.

Nieuwe en/of verbeterde componenten:

  • Lucene 3.2
  • Owlim
  • Python 2.6
  • Nieuwe Weightless 0.7
  • Asynchrone I/O
  • Datacompressie
  • SRU 1.2
  • Parallel harvesten
  • Vele performance verbeteringen

Een belangrijke verbetering aan Meresco 4 is dat je makkelijker kunt koppelen met andere platforms, hierdoor kun je bestaande investeringen beter benutten en ben je vrijer als het gaat om technologie keuzes. We zijn ook trots om te vermelden dat tijdens het in productie nemen van Meresco 4 bij één van onze opdrachtgevers is gebleken dat het zoeken met deze laatste versie een stuk sneller is geworden.

Meresco 4 is als installeerbare packages beschikbaar voor Debian (free) en Red Hat Enterprise.

Software repositories – Meresco 4
Technische details van upgrade – Meresco changesets
Website Meresco.org

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.