BNL gunt opdracht aan Emid en Seecr

Het is officieel! Stichting Bibliotheek.nl gunt de opdracht voor de ontwikkeling, implementatie en het applicatief beheer van het Open Zoekplatform (OZP) ten behoeve van de Nationale Bibliotheek Catalogus aan Emid en Seecr. Ook behoren wij tot de drie partijen die de opdracht krijgen voor het ontsluiten van de bronnen.

In een combinatie van drie partners (Emid, Martin Feijen en Seecr) hebben wij ons afgelopen kwartaal ingeschreven voor de aanbesteding van Stichting Bibliotheek.nl. Een belangrijke focus was het aanbieden van een totaaloplossing. In onze visie is een optimaal resultaat haalbaar als de partij die OZP maakt, ook een deel van de bronnen ontsluit. Alle essentiële bouwstenen komen dan bij elkaar, zonder risico op vendor lock.

De ontwikkeling van een baanbrekend zoekplatform valt perfect samen met onze (persoonlijke) ontwikkeling. De aanbesteding komt precies op het moment dat we ons realiseren dat verdere ontwikkeling voor Seecr ligt in de samenwerking en innovatie in maatschappelijk relevante projecten.

Persbericht: Definitieve gunning Open Zoekplatform Bibliotheek.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.