Open Space MERESCO meeting June 25th 2010

Nederlandse versie staat hieronder.

On June 25th SURFfoundation and Seek You Too will organize a MERESCO meeting in Utrecht. It will be a meeting accessible for everyone who is interested.

Last year there was a conference wherein we explained the uses of MERESCO, and there was time to discuss certain matters concerning MERESCO. There also were some requests for subjects for the next meeting, and those subjects will be treated during the oncoming meeting.

This meeting will be an Open Space meeting so it will be possible to about new subjects with the other visitors, or with the experts who will also attend the meeting.

We will finish the meeting with some refreshments.

Nederlandse versie

SURFfoundation en Seek You Too zullen op 25 juni een MERESCO bijeenkomst organiseren bij SURFfoundation in Utrecht. Het zal een open bijeenkomst zijn; alle geinteresseerden zijn welkom.

MERESCO staat voor ‘MEtadata based REpository Search Components in Open source’. Het is een open source platform ontwikkeld in verschillende projecten van SURFfoundation, SURFnet en Kennisnet door Seek You Too (CQ2).

Tijdens de conferentie van vorig jaar zijn de toepassingen van MERESCO toegelicht en is er tijd geweest om onderling kennis uit te wisselen. Er zijn toen tevens verzoeken gedaan voor onderwerpen voor de volgende bijeenkomst. Deze onderwerpen zullen tijdens deze bijeenkomst besproken worden.

De bijeenkomst van dit jaar zal een Open Space bijeenkomst zijn waarin u zelf ook weer nieuwe onderwerpen kunt aansnijden. Er zullen experts aanwezig zijn die actief aan de gesprekken zullen deelnemen en eventuele vragen kunnen beantwoorden.

We zullen afsluiten met een hapje en een drankje.

1 gedachte over “Open Space MERESCO meeting June 25th 2010

  1. Pingback: Webhamer Weblog: Search & ICT-related blogging » links for 2010-05-18

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.